Der findes efterhånden et hav af streamingtjenester til både det ene og det andet. Det er muligt både at streame film og serier, musik, podcasts og sågar bøger.

Specielt streaming af musik er blevet populært, og der popper hele tiden nye streamingservices op, som udfordrer de etablerede navne i branchen. På internationalt plan finder man mange store tjenester, som opbygger store kundekredse jorden rundt.

yousee logo for streaming musik service

De nationale musikstreamingtjenester kan dog sagtens hamle op med de store internationale udbydere. En af de store danske musikstreamingtjenester er YouSee Musik. Kan den være noget for dig?

Hvad er youSee Musik?

YouSee Musik er en streamingtjeneste, der udbydes af YouSee – et dansk teleselvskab med rødder i TDC Group. YouSee Musik står på lige fod med andre musikstreamingtjenester på markedet og tilbyder et stort udvalg af musik fra forskellige genrer, perioder, kunstnere og stilarter.

Du finder både de nyeste sange, albummer og upcoming artister samt de gamle klassikere, som der stadig lyttes til på YouSee Musik. Hvad enten du er til moderne pop, klassisk musik, rock ’n’ roll eller dansktop, finder du musik for din smag på YouSee Musik.

Det kan YouSee Musik også tilbyde dig

Udover at tilbyde streaming af den hotteste nye musik, kan YouSee Musik også meget andet. På YouSee Musik kan du også streame live radio, og du kan derved også bruge YouSee som radio på farten.

På YouSee musik finder du hitlister over de mest spillede sange og albums lige nu, så du kan holde dig opdateret på, hvad der snakkes om i musikverdenen. Disse lister bliver opdateret jævnligt, så du er sikker på at være helt opdateret på det, der sker på musikscenerne rundt omkring i verden.

YouSee musik giver dig muligheden for både at lytte til deres færdigblandede playlister, der indeholder både de nyeste sange samt gamle kendinger og klassikere, samt at oprette din egen playliste, hvor du nemt kan vælge at tilføje lige præcis den musik, som du har lyst til at høre. Opret så mange playlister, som du har lyst til, og hav en klar til hver lejlighed og til hvert humør.

Saml alle dine favoritsange fra din favoritkunster i en playliste, eller smid alt den musik, du kan lide, ind på den samme. Valget er dit, når du bruger YouSee Musik!

YouSee Musiks store fordel på det danske marked

Der er mange forskellige musikstreamingtjenester på det danske marked efterhånden, så der er hård konkurrence. YouSee Musiks helt klare fordel på det danske marked er dog, at det er en dansk streamingtjeneste, og de derfor har en stor forståelse og viden om den danske musikscene. Det er derfor helt klart YouSee Musik, man skal vælge, hvis man er glad for at lytte til dansk musik. Du finder nemlig på YouSee musik et fyldestgørende overblik over, hvad der er oppe i tiden af dansk musik lige nu.

Vælg derfor YouSee musik som din næste streamingtjeneste, hvis det netop er det store og brede udvalg af ny dansk musik, som du er på udkig efter, når du vælger, hvilket musik der skal på dine playlister. Du kan regne med altid at have både det helt nye og det lidt ældre – men stadig gode – danske musik på hånden med youSee Musik.

Er YouSee Musik noget for dig?

Er YouSee Musik så noget for dig? Det kan du selvfølgelig kun selv afgøre, men efter at have lært mere om hvad YouSee Musik er, og hvad det kan, er du bedre rustet til at træffe beslutningen om, hvorvidt YouSee Musik skal være din næste musikstreamingtjeneste.

YouSee Musik kan ligesom mange andre musikstreamingtjenester på markedet mange ting, hvorved du nærmest selv kan designe din musikstreamingoplevelse. Du vælger selv, om du vil lytte til playlister, der er lavet på forhånd, eller om du vil lave din egen. Du kan tilføje lige den musik, du har lyst til på din egen playliste, og du kan netop derved helt selv bestemme din musikoplevelse. YouSee Musiks store fordel er helt klart, at det er en dansk musikstreamingtjeneste og derfor er med på noderne, når det kommer til den danske musikscene. Du finder ud over det gode udvalg af dansk musik også alt det populære musik fra den store internationale musikscene.

Share.

About Author

Leave A Reply