Først kom stumfilm i sort/hvid, senere farvefjernsyn, flere kanaler, fladskærms-tv og nu streamingtjenester. Underholdningsteknologien har udviklet sig enormt meget over bare de seneste 10 år, hvor man er gået fra kabel-tv til at streame sine tv-kanaler, film og serier.

streaming af film og musik via pc eller tv

computers and mobile phone images streaming

Denne massive udvikling har også bevirket, at der er opstået mange forskellige streamingtjenester, så der nu er et hav af forskellige at vælge imellem. Nogle streamingtjenester er internationale og nyder stor popularitet i både udlandet og herhjemme i Danmark. Det betyder dog ikke, at danske streamingtjenester ikke kan hamle op med det, der foregår på internationalt plan.

Herhjemme er en streamingtjeneste som TV2 Play blevet meget populær og er et godt bud på en konkurrent til andre på markedet.

TV2 Play – en moderne måde at lade sig underholde på

TV2 Play er en moderne og dansk form for streamingtjeneste, som kombinerer live-tv med on demand-programmer. På TV2 Play finder man alle programmer fra TV2’s seks forskellige kanaler samlet på et og samme sted. Det betyder, at man frit kan vælge og vrage mellem det, som man gerne vil se.

TV2 er en dansk public service tv-station, som delvist finansieres gennem reklameindtægter. Med dette nye streaming-tiltag bevæger TV2 sig så småt ind på et helt nyt marked og følger derved med tidens tendenser. Det kan tydeligt mærkes i samfundet, at der sker et paradigmeskift i den måde, hvorpå vi ser tv og bliver underholdt.

Før i tiden har Tv-kanaler med faste sendetider været et push-medie, hvor indholdet blev skubbet ud til brugerne. Nu ser man en tendens som viser, at det at se Tv og søge underholdning er blevet til et pull-medie, hvor brugerne selv formår at hente underholdning frem, når og hvor det passer den enkelte.

Fordele ved TV2 Play

Den store fordel ved TV2 Play, som dets mange brugere allerede nyder god gavn af nu, er, at det er en nytænkende måde at se TV på. I stedet for at skulle vente på, at programmet starter onsdag aften kl 20.00, hvor man skal sidde klistret til skærmen for ikke at gå glip af noget, kan man med et tiltag som TV2 Play i stedet selv bestemme, hvordan man vil lade sig underholde, og hvornår og hvor det skal foregå. Det er både en stor fordel for TV2 som udbyder og for enkeltpersoner som kunder, da alle bliver gjort tilfredse.

På TV2 Play er der mulighed for at se indhold fra alle TV2’s seks kanaler – TV2, TV2 News, TV2 Sport, TV2 Zulu, TV2 Fri og TV2 Charlie – samlet på et sted, nemlig TV2 Play. Det er på den måde muligt at hente indhold frem fra forskellige kanaler på forskellige tidspunkter, og man er på den måde dækket godt ind i forhold til at få det store overblik over, hvad der rører sig i dansk TV.

Ulemper ved TV2 Play

TV2 Play brillerer helt klart i forhold til deres store udvalg af originalt dansk indhold samt købte udenlandske udsendelser. Er man på udkig efter en helt klassisk streamingtjeneste med indhold, film og serier hentet hele jorden over, er TV2 Play måske ikke det oplagte valg, da det er målrettet dem, som nyder at se dansk produceret indhold på deres egne betingelser.

TV2 Play er nemlig til dem, som er glade for det dansk producerede indhold. TV2 Play har et stort udvalg af netop det, da det er en samling af alle seks TV2 kanaler. Der er altså både indhold så som hobby, comedy, hyggelige ældre serier, sport, nyheder og andet aktuelt på TV2 Play.

Det kan du med TV2 Play

Afhængigt af hvilken TV2 Play pakke du vælger, kan du bruge dit TV2 abonnement på forskellige måder. Betaler du for den fulde pakke, får du udover indhold fra alle samtlige kanaler også muligheden for at se live-tv, og du vil derigennem kunne følge med, netop som et program bliver sendt. Det er den optimale løsning til dig, som er meget på farten, men stadig nyder at følge med i, hvad der rører sig lige nu i dansk TV.

Den helt store fordel ved TV2 Play er muligheden for at se programmerne on demand – altså muligheden for at se TV2’s programmer, lige når det passer dig. Dette er en rigtig stor fordel, fordi det naturligvis ikke er altid, at det passer ind i ens program at skulle sidde klinet til skærmen på et bestemt tidspunkt for ikke at gå glip af noget.

Med on demand-programmer har TV2 Play også åbnet op for en helt ny type af programmer, der kun vises on-demand. De får altså ikke TV-sendetid, men bliver lagt op løbende, hvorefter brugerne selv kan gå ind og se dem, når det passer ind. Du kan få TV2 Play basispakken med on demand-programmer fra 49 kroner om måneden, og hele pakken med både on demand-programmer og live-tv fra 109 kroner om måneden.

Share.

About Author

Leave A Reply