Nu er det naturligvis ikke kun en løbetur man kan bruge høretelefoner til, men det er en af de ting det er meget populært til. Det kan være lidt kedeligt bare at løbe rundt ad den samme rute som man er vant til, men hvis man får noget musik på kan det være en stor hjælp, for så er det ikke sikkert at man tænker helt så meget over hvor hårdt man egentlig arbejder, og så kan det være at man kan arbejde hårdere, og dermed gøre sin løbetur mere effektiv.

jbl inspire 500 tradloes bluetooth in ear headset til sport batteri og fjernbetjening

En af de ting der er mange der har gode erfaringer med er, at man kan finde nogle sange der har en rytme der passer til den fart man gerne vil løbe med, og så kan man virkelig få flow i løbeturen. Det betyder at man kan løbe i en fast rytme, og på den måde sørge for at man ikke laver intervaltræning, men nærmere træning der gør at man holder bedre på den lange bane. Det er ikke noget man bare lige gør, men det er noget der er mange der har stor succes med. Begynder du på det, skal du nok også regne med, at du skal prøve dig lidt frem, og at du kommer til at ramme ved siden af med rytmen nogle gange, før du finde ud af hvad der er godt for dig at bruge. Det er meget forskelligt, og derfor er det som regel en individuel rytme du vil skulle løbe efter, og den rytme er der ikke andre til at finde end dig selv.

kvinde loeber med solopgangen som baggrund

Telefonen er nem at have med på løbeturen

Der er mange der har telefonen med på løbeturen, og det kan der være flere godt ting ved. For det første er der det at man kan høre musik på farten, og det kan være en helt ny dimension i din træning. For det andet kan der være den ting i det, at du kan tage telefonen.

Det er måske ikke lige når du er ude og løbe at du lyder mest charmerende, men det er måske et vigtigt opkald der ikke lige kan vente, og så skal det jo bare tages. Så kan det ikke hjælpe noget at du er lidt forpustet. Hvis du vil gøre det nemt for dig selv, så skal du have nogle høretelefoner der også her en mikrofon i sig, og som du så kan bruge til at snakke i telefon med.

Det kan være rart ikke at skulle have ved telefonen direkte, og det kan især være rart at den ikke behøver røre dit ansigt, der sikkert er fyldt af sved. Desuden kan det være at du har telefonen i en holder på armen, og så kan det være at det er besværligt overhovedet at få den ud, og så giver det jo klart bedst mening at du bare kan snakke i en mikrofon der er indbygget i dine hovedtelefoner, i stedet for at gøre som normalt.

Share.

About Author

Leave A Reply