I dag kan man få en masse utrolig smarte ting til sit hjem, og det er alt sammen med til at gøre hverdagen lidt nemmere og mere overskuelig. Det er ikke ting, som er nødvendige for at få hverdagen til at hænge sammen, men der er ting, som er rare at have, og som alle i familien kan nyde godt af.

google home i pakke med google chromecast

Google Home og Google Home Mini er blot nogle af disse ting. Du kommer ikke til at fortryde at have disse smarte genstande i dit hjem, og du kan bruge dem til rigtig meget. Google Home er en minihøjtaler, som har stemmestyring. Du kan på denne måde tale til den og den gør, hvad du beder den om. Dette kunne for eksempel være styring af Chromecast, hvis du har dette.

Du kan her fortælle Google Home, at du gerne vil tænde for Chromecast, og så sørger den for det.

Lyt til musik, og skift liste uden at rejse dig op

Du kan også bruge højtaleren til at høre musik fra din yndlings streamingtjeneste. Du skal blot sørge for, at den fra starten ved, hvad det er for en, og så kan du efterfølgende fortælle den, hvilken liste du gerne vil høre. Du behøver kun at fortælle den én gang, hvilken tjeneste det er.

Dette gør det meget nemmere for dig at sætte musik på, da du blot skal sige det til Google Home. Du behøver ikke rejse dig fra sofaen, hvis du gerne vil høre et andet nummer eller en anden liste.

Du kan få Google Home og Google Home Mini til at genkende flere forskellige stemmer, så de andre i din familie også kan bruge den. Så kan I altid ønske en sang hver, eller de kan bruge den, når du ikke er hjemme. Det er rigtig nemt, og I bliver alle sammen meget glade for den.

Google Home er pengene værd

Skal du ud og investere i Google Home, så skal du selvfølgelig overveje dine muligheder. Du kan få flere forskellige, og det er vigtigt, at du får den helt rigtige, så den passer til dig og dine behov. Du kan her spørge nogen, som har forstand på det, og I kan sammen finde ud af, hvad du har brug for.

Er det vigtigt for dig, at den kan forstå dansk, så kan du sagtens få sådan en. Dette gør det også nemmere for børn at bruge den, hvis de endnu ikke er så gode til engelsk.

Google Home er ikke det dyreste, du kan købe, når man tænker på, hvad den faktisk kan. Nogle gange er der dog nogle gode tilbud, og så kan du slå til. Dog får du rigtig meget for pengene, og det er det hele værd i sidste ende. Det er en smart genstand at have, og den kommer til at gøre mange ting lettere for dig. Det er ret smart, at du ikke behøver at rejste dig op for at skifte musik liste eller skifte film, hvis du bare gerne vil blive siddende.

Din Google Home skal tilpasses dine behov

Der findes flere forskellige Google Home. Du kan få en almindelig størrelse, som du kan stille, hvor du vil, men du kan også få den i miniformat. Denne er ikke ret stor, og den er også billigere. Den kan stadig rigtig mange af de samme ting som den almindelige, så vil du gerne spare lidt penge og have en, der er lidt mindre, så kan du sagtens nøjes med denne.

Du kan sagtens få en Google Home Mini, som kan styres på dansk, hvis det er det, du har brug for. Den er også nem at arbejde med, og når du først har givet den diverse kommandoer, så bliver det nemt for dig at fortsætte med det i fremtiden.

Du går ikke galt i byen, hvis du køber sådan en smart Google Home. Du bliver glad for den, og før du ved af det, så bruger du den til det meste. Den kan kobles sammen med så mange andre ting, at den bliver svært at undvære.

Share.

About Author

Leave A Reply